Panelgardiner

Stort udvalg af panelgardiner


Panelgardiner er den nye afløser for de mere traditionelle gardiner med rynkebånd. Panelgardinets udtryk er enkelt, stramt og stilrent. Meget funktionelt og fleksibelt og kan mikses i en uendelighed i næsten alle stoffer eller i det mere stive rullegardinlærred.

Kombiner ensfarvede væv med dekorative mønstre for et spændende udtryk.
Panelgardiner og rullegardiner kan med fordel kombineres i samme rum. Stoffet til begge gardintyper vælges nemlig fra samme kollektion, så mulighederne for et unikt udtryk er næsten uendelig.

Tekstilet bliver fastgjort med velcrobånd på flytbare vogne, der kører i skinner.
Panelgardinerne laves individuelt på mål. Panelvognene fra 40 – 100 cm og skinnerne i optil 6 meter. i bredden. Du kan få panelgardiner, der betjenes ved blot af trække i det enkelte panel, eller du kan vælge, at panelerne sidder sammen og du betjeninger dem med snortræk eller med en førestang.

Panelgardiner signalerer overskud og højt til loftet. De fås i talrige farver, mønstre og materialer – med struktur eller florlet transparens afhængig af stil og rummets arkitektur. Panelgardiner er også oplagte som en kreativ rumdeler eller anderledes vægdekoration.

Med panelgardiner får du et spændende udtryk i vinduerne og samtidig er du garanteret fleksibel afskærmning på alle tider af døgnet.
Panelerne kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden og kan placeres lige præcis der, hvor solen generer, eller hvor indsynet skal begrænses.
Panelgardiner er også ideelle som fleksible rumdelere eller vægdekoration.

Ring eller skriv en e-mail til os og få besøg af en rådgiver – det er helt uforpligtende, men en god hjælp til at træffe de rigtige valg.